Veelgestelde vragen

Via deze pagina informeren wij u omtrent de werkwijze van de marktplaats en geven wij antwoord op veel gestelde vragen.

Hoe werkt de marktplaats?

De Marktplaats biedt iedere leverancier gelijke kansen op het verkrijgen van een opdracht, die door een aanbestedende dienst wordt gepubliceerd. Deelname aan de Marktplaats betekent dat U deelneemt aan aanbestedingstrajecten. Via het (digitale) inschrijfformulier kunt u zich (als gegadigde) inschrijven voor onze Marktplaats. U geeft hierbij aan voor welke vakgebieden u de offerteaanvragen per e-mail wilt ontvangen. Na bevestigen (bevestiging) van uw account ontvangt u per e-mail nieuwe offerteaanvragen. Na inloggen vindt u een uitgebreide omschrijving van de offerteaanvraag, de gunningscriteria en de procedure. Bij interesse kunt u een offerte indienen. Uw offerte wordt digitaal door ons beoordeeld. U ontvangt per e-mail een uitnodiging voor kennismaking of een afwijzing.

Waar kan ik vragen stellen over de procedure/opdracht?

Bij iedere offerteaanvraag vindt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit gebeurt digitaal, het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Iedere leverancier heeft recht op dezelfde informatie, wij kunnen dit alleen digitaal realiseren. Daarom worden de antwoorden op alle vragen gepubliceerd bij de opdracht.(bekend gemaakt via het Marktplaatssysteem) Een aantal dagen na publicatie van de offerteaanvraag wordt de mogelijkheid tot het stellen van vragen gesloten. De exacte sluitingsdatum voor het stellen van vragen vindt u bij de offerteaanvraag. Na deze datum is het niet meer mogelijk om vragen te stellen.

Ik heb mijn offerte niet op tijd kunnen indienen, wat kan ik doen?

Indien de termijn voor het indienen van offertes is verstreken is het niet meer mogelijk om offertes in te dienen. Wij kunnen hier helaas geen uitzondering op maken.

Wanneer krijg ik een reactie op de door mij ingediende offerte?

Bij de opdrachtinformatie treft u een planning met daarin de verwachte datum van de terugkoppeling. U wordt via de e-mail op de hoogte gesteld van de gunning/afwijzing.

Wanneer en hoe wordt de uiteindelijke gunning bekend gemaakt?

Alle uiteindelijke gunningen worden openbaar gepubliceerd op de Marktplaats website.Ik ondervind een technisch probleem

Vragen naar aanleiding van een procedure/opdracht kunt u online bij de opdracht stellen.
Indien u een technisch probleem ondervindt met het gebruik van deze website dan kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.
Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.
[contact-form-7 id=”35″ title=”Contact form 1″]